Nederlands

Brawl Stars is zonder twijfel de nieuwste hit van Battle Royale. Na PUGB en Fortnite heeft dit spel de harten van gamers veroverd, en met goede reden. Je kunt de game gratis spelen, maar met edelstenen heb je een premium valuta waarvoor je echt geld moet uitgeven.

Echter, met onze Brawl Stars hack krijgt u edelstenen volledig gratis. Brawl Stars cheats kunnen edelstenen en munten genereren in minder dan 5 minuten voor uw account. Probeer de hack nu voor Brawl Stars en geniet van onbeperkte edelstenen en munten.

Hoe de hack te gebruiken

  • Voer je gebruikersnaam voor de game in
  • Bepaal op welk platform je speelt
  • Klik op de knop “Connect”
  • Bepaal hoeveel edelstenen en munten je nodig hebt
  • Klik op “Genereren”
  • Geniet van onbeperkte valuta!

Brawl stars cheat

Het werkt echt!!

We hebben lang gewerkt aan het zo veilig mogelijk maken van de hack tool van Brawl Stars . Dankzij een ingebouwd anti-ban script, wordt uw IP-adres versluierd. Het werkt met verschillende proxy’s en versleutelingsmethoden, zodat de ontwikkelaars nooit te horen krijgen over deze Brawl Stars cheat. Als gevolg hiervan blijft uw account beschermd tegen blokkades en verboden.

Om legendarische skins in het spel te krijgen, moet je veel geld investeren in de buitendozen. Vaak zul je alleen teleurgesteld zijn door de producten uit de buitendoos en heb je het idee dat je net je geld uit het raam gegooid hebt. Omdat we dit gevoel kennen en gamers van over de hele wereld willen helpen, hebben we de Brawl Stars hack gelanceerd. Die de kostbare edelstenen en munten gratis aan uw account kan toevoegen. Dus je kunt je geld sparen en je vrienden jaloers maken met de coolste skins.

Het is volkomen irrelevant op welk systeem je het spel speelt. De Brawl Stars hack 2020 werkt foutloos voor alle versies van het spel. Of je nu speelt op PS4, pc of Xbox One, gebruik gewoon onze hack om gratis veel munten te genereren. Je zult nergens anders een betere Brawl Stars edelstenen hack vinden.

We kunnen je verzekeren dat we de Brawl Stars hack regelmatig bijwerken, zodat deze nooit verouderd en altijd functioneel is. Het is erg belangrijk voor ons om iets terug te doen voor de gaming-community, we zijn immers zelf gamers met passie. Dat is de reden waarom de Brawl Stars cheat ook gratis beschikbaar is op onze site.

Brawl Stars cheat

Alleen hier zijn gratis edelstenen!

Er is een nieuwe Battle Royale-koning in de stad. EA’s Brawl Stars is de populairste online shooter ter wereld, met maar liefst 25 miljoen spelers in de eerste week alleen. De nieuwste game van Titanfall-ontwikkelaar Respawn Entertainment is, in tegenstelling tot PUBG en Fortnite, gericht op teamplay en biedt een verscheidenheid aan speelbare personages, elk met unieke vaardigheden. Of je nu een Battle Royale-expert bent op zoek naar iets nieuws of gewoon wilt weten waar de hype over gaat, hier is wat je moet weten over de game.

Waar gaat het spel over?

Brawl Stars is een gratis first-person shooter van Respawn en Electronic Arts, waar teams het tegen elkaar opnemen als het laatste team. Je kunt het nu gratis downloaden op PS4, PC en Xbox One en onze Brawl Stars cheats uitproberen.

Wat onderscheidt het spel van andere Battle Royale spellen?

Je gaat nog steeds op een eiland landen op zoek naar uitrusting, maar Brawl valt op sommige manieren op van de slagvelden. Ten eerste is de game volledig op teams gebaseerd – er is geen solo-modus voor de eenzame wolven. Elke game bestaat uit 20 teams met drie teams die strijden voor de laatste groep en de game bevat een verscheidenheid aan in-game tools voor het communiceren van vijand- en wapenlocaties, zelfs als je geen microfoon bij de hand hebt.

Het spel is ook uniek omdat het acht verschillende legendes (of personages) biedt, elk met hun eigen vaardigheden en speciale bewegingen. Wraith is bijvoorbeeld een ninja-achtige soldaat die onzichtbaar kan worden om portalen te maken, terwijl Gibraltar een walk-in-tank is die zijn teamgenoten kan beschermen met een energieschild. Dit maakt van Brawl meer een hero shooter dan Overwatch, omdat jij en je team goed moeten nadenken over hoe je een team kunt kiezen wiens vaardigheden elkaar aanvullen.

Passief genoeg is Respawn’s nieuwe shooter ook uniek omdat personages perfect kunnen respawnen. Wanneer een speler sterft, laat hij een respawn-baken vallen, dat een medespeler kan oppakken en naar een respawn-station brengen om hem weer in de strijd te brengen. Dit scheidt Brawl verder van de rest van de Battle Royale-oogst en benadrukt het belang van teamwork in deze game.

Welke soorten microtransacties en in-game valuta zijn er?

Als gratis spel biedt Brawl verschillende spelvaluta’s die u kunt verdienen en die ook echt geld verdient. Houd er echter rekening mee dat alle ontgrendelbare componenten van Brawl op cosmetica zijn gebaseerd. Er is dus geen manier om echt geld te betalen om een voordeel te krijgen in het spel.

De game heeft drie belangrijke valuta in het spel: Edelstenen, legendarische munten en zelfgemaakte metalen. Edelstenen zijn de premium valuta van het spel en kunnen worden gebruikt om Brawl-pakketten (Loot Boxes), legendes en winkelitems, zoals personages en wapenshuiden aan te schaffen.

Legendarische tokens worden verkregen via in-game upgrades en kunnen worden gebruikt om legendes aan te schaffen. Crafting Metals zijn opgenomen in Brawl Packs en kunnen worden gecombineerd om items zoals wapens en skins voor personages te maken. Gelukkig kun je met de Brawl Stars Hack voor pc en PS4 de essentiële edelstenen gratis krijgen. Dankzij onze Brawl Stars Cheat hoef je geen geld uit te geven aan het spel.