Svenska

Brawl Stars är utan tvekan den nya hiten för mobila enheter. Efter Clash Royale har detta spel erövrat spelarnas hjärtan och med goda skäl. Det är gratis, men med juveler finns det en premiumvaluta som du måste spendera riktiga pengar för.

Med vår Brawl Stars hack får du juveler helt gratis. Brawl Stars fusk kan lägga till juveler och mynt på ditt konto på bara 3 minuter. Prova hack for Brawl Stars nu och njut av obegränsade juveler och mynt.

Så du använder hacket

  • Ange ditt användarnamn för spelet
  • Välj din plattform och klicka på “Anslut”
  • Bestäm hur många juveler och mynt du behöver
  • Klicka på “Generera”
  • Vänta medan valutorna genereras
  • Njut av obegränsade valutor!

hack Brawl Stars gems

Beviset på att det fungerar!

Under en lång tid har vi arbetat med att göra Brawl Stars hack tool så säkert som möjligt. Tack vare ett inbyggt anti-stavskript kommer din IP adress att döljas. Den använder olika proxyer och krypteringsmetoder så att Supercell aldrig får reda på detta Brawl Stars cheat. Som ett resultat förblir ditt konto säkert mot blockeringar och förbud.

För att låsa upp legendariska brawlers i spelet måste du investera en hel del pengar i brawlboxar. Ofta blir du bara besviken över produkterna från bråcklådorna och du känner att du just har kastat dina pengar ut ur fönstret. Eftersom vi känner till denna känsla och vill hjälpa spelare från hela världen har vi skapat Brawl Stars hack Apk. Detta kan lägga till värdefulla juveler och mynt till ditt konto gratis. Så du kan spara dina pengar och göra dina vänner avundsjuka med de coolaste brawlers.

Det är helt irrelevant för vilket system du spelar spelet. Brawl Stars hack 2020 fungerar felfri för alla versioner av spelet. Oavsett om du spelar på Android, iOS eller Windows, använd bara vår Brawl Stars gems hack för att generera massor av juveler gratis. Du hittar inte en bättre Brawl Stars Jewels hack någon annanstans.

Vi kan försäkra er att vi regelbundet uppdaterar Brawl Stars hack Apk så att det aldrig är föråldrat och alltid fungerar. Det är mycket viktigt för oss att ge tillbaka något till spelgemenskapen, trots allt är vi passionerade spelare själva. Av denna anledning är Brawl Stars cheat också tillgängligt gratis på vår webbplats.

Brawl Stars cheat

Endast här finns det gratis juveler!

Det finns en ny spelkung i stan. Brawl Stars by Supercell är världens hetaste kämpe i världen, med totalt 25 miljoner spelare under den första veckan. Det senaste spelet från Titanfall-utvecklaren Respawn Entertainment, till skillnad från CoC och CR, fokuserar på lagspel och erbjuder en mängd spelbara karaktärer, alla med unika förmågor. Oavsett om du är en kämpexpert som letar efter något nytt eller bara vill veta vad hype handlar om, här är allt du behöver veta om spelet.

Vad handlar spelet om?

Brawl Stars är ett gratis spelbart stridsspel av Respawn och Supercell, där lag tävlar mot varandra för att vara det sista laget. Du kan nu ladda ner det gratis på Android, iOS och Windows och prova våra Brawl Stars fusk.

Vad skiljer spelet från andra mobilspel?

Du kommer fortfarande att landa på en ö för att leta efter utrustning, men spelet skiljer sig på vissa sätt från slagfältet. För det första är spelet helt lagbaserat – det finns inget solo läge för de ensamma vargarna. Varje spel består av 20 trelagslag som kämpar för den sista gruppen, och spelet har en mängd olika verktyg i spelet för att kommunicera fiendens och vapenplatserna, även om du inte har en mikrofon till hands.

Spelet är också unikt på det att det erbjuder åtta olika legender (eller karaktärer) var och en med sina egna förmågor och speciella drag. Till exempel är Wraith en ninja liknande soldat som kan bli osynlig för att skapa portaler, medan Gibraltar är en walk in tank som kan skydda sina lagkamrater med en energisköld. Detta gör Brawl mer till en hjälte shooter än Overwatch, eftersom du och ditt team måste tänka noga över hur du väljer ett lag vars färdigheter kompletterar varandra.

Passande sätt är att Respawns nya skytt också är unik i och med att karaktärer perfekt kan återupptas. När en spelare dör, släpper han ett respawn fyr, som en medspelare kan plocka upp och ta till en respawn station för att föra tillbaka honom i strid. Detta håller det åtskilt från resten och belyser vikten av lagarbete i detta spel.

Vilka typer av mikrotransaktioner och valutor i spelet finns det?

Som ett gratis spel erbjuder det olika spelvalutor som du kan tjäna och tjäna med riktiga pengar. Observera dock att alla oupplåsbara spelkomponenter är kosmetiskt baserade. Så det finns inget sätt att betala riktiga pengar för att få en fördel i spelet.

Spelet har tre huvudsakliga valutor i spelet: Ädelstenar, Legendary Coins och Crafting Metals. Ädelstenar är spelets premiumvaluta och kan användas för att köpa byllådor, bråkare och lagringsartiklar som karaktärs- och vapenskinn.

Legendariska mynt köps genom att uppgradera spelet och kan användas för att köpa Brawlers. Crafting Metals ingår i lådor och kan kombineras för att skapa föremål som vapen och karaktärsskinn. Lyckligtvis kommer Brawl Stars hack gems för Android och iOS att ge dig nödvändigheterna gratis. Tack vare vår Brawl Stars cheat behöver du inte spendera pengar på spelet.